Hva er de aktuelle varmetypene for drikkevarer i rustfritt stål?

19-02-2022

Hva er de nåværende varme/populære typene for drikkevarer i rustfritt stål?


Basert påCarkinsover 1 tiårs erfaring innen tumblere i rustfritt stål deler vi nå3 typer mest populærerustfrie drikkevarer på markedet.


1., denvanlig rustfritt ståltumblere.

For denne typen tumblere kjøper mange drikkevarer dem for direkte salg, fordi mange liker den enkle, enkle rustfrie stilen, utsiktene er kanskje ikke så attraktive, men den har den spesielle sjarmen til original, kald, rolig, tøff og enkel.

Også flere og flere selgere av drikkevarer retter seg nå mot noen håndverkere som gjør-det-selv-beholdere i rustfritt stål, disse håndverkerne vil lage sitt eget design på glassene, og gjøre dem om til virkelig vakre arbeider med mange stiler, som glitterglass, expoxy-tumblere, vinylglass osv.

2., densublimasjonsglass i rustfritt stål.

For sublimeringsglass er det en slags tumbler med et sublimeringsbelegg på overflaten der mønstre eller grafikk kan sublimeres på den.

Med sublimeringsbelegget er det veldig enkelt og praktisk å gjøre designene på glassene, til og med alle kunne gjøre det hjemme med et sublimasjonsbilde du liker kjøpt fra selgerne av sublimasjonsbilder. Det er mange fantastiske artister som lager sublimeringsglass på Youtube.

stainless steel tumblers

3., denpulverlakkbeholdere.

For folk som vil ha flere farger i livet, vil de også ha fargerike tumblere/flasker i rustfritt stål som drikkevarer. Pulverlakkbeholderne oppfyller slike krav.

Med pulverlakkering er det mange farger som kan velges, og kan brukes direkte med vakkert utseende. Den kan også tilpasses i forskjellige farger, og selgere kan tilpasse sin egen merkevarelogo på glassene eller til og med tilpasse litt grafikk for sine egne eller for sine kunder.

Lasergravering ville være ganske egnet for pulverbeleggglass, så noen lasergraveringsfirmaer behandler pulverlakkbeholdere også.


stainless steel drinkware


Hva er de populære typene i tankene dine?


Velkommen til å følge oss eller bli med oss ​​på vår FB og kommunisere med oss.

FB gruppe.

FB bedriftsside.

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler